Volg een training bij Lowlander

Onze trainingen en opleidingen zijn voor iedereen die wil bijdragen aan een eerlijker en duurzamer Nederland. Voor iedereen die in organisaties, in maatschappelijke bewegingen en in de politiek zijn/haar leiderschap wil oppakken en wil inzetten voor verandering. Tijdens onze trainingen brengen wij verschillende mensen bij elkaar. Van leiders van grote maatschappelijke organisatie tot grassroots activisten.
 

Aan de organizing opleiding doen mensen mee die werken bij milieuorganisaties, mensenrechtenorganisaties, jongerenorganisaties en organisaties voor vluchtelingen. Maar er zitten ook sociale entrepreneurs, raadsleden of mensen die werkzaam zijn bij sociale wijkteams.
 

De 5 zekerheden van Lowlander
  1. Wij hebben passie voor bewegingsopbouw en organizing. Wij hebben een groot netwerk van mensen die hun vakkennis willen delen. Hiermee bieden wij kwalitatieve trainingen en workshops. 

  2. Lowlander biedt iedereen die met onze trainingen meedoet een fantastische leerervaring. We volgen hierbij de principes van Popular Education.

  3. Onze trainingen worden altijd gegeven op een inspirerende locatie. Een plek waar je tot rust kan komen, weg van alles om de nieuwe kennis tot je te nemen.

  4. Lowlander is de plek om je netwerk uit te breiden. We kijken altijd goed naar de diversiteit van de groep en proberen zoveel mogelijk verschillende perspectieven aan tafel te krijgen.

  5. Wij zorgen goed voor iedereen die meedoet aan onze opleidingen en trainingen. Daarom is er tijdens onze trainingen altijd goed en gezond eten en ruimte voor rust en expressie.

Ons aanbod
De organizing opleiding
Van 18 maart 2022 t/m 1 juli 2022
Lowlander in 2022

Momenteel zijn we druk bezig om ons aanbod voor 2022 vorm te geven. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van een nieuwe reeks trainingen, webinars en opleidingen.

Wat is Organizing?

Wij baseren ons werk op de principes van organizing, een methodiek die organisaties en bewegingen helpt om zichzelf sterker en impactvoller te maken. Aan de basis hiervan ligt leiderschap. Hieronder verstaan wij dat mensen hun eigen leiderschap accepteren en zo anderen in staat stellen om hun doelen te realiseren. Organizing zorgt ervoor dat mensen de middelen die ze hebben, vertalen in de macht die ze nodig hebben, om de gewenste verandering te bewerkstelligen.