Illustratie LowlanderProject aangepast G
Help jij Lowlander bergen te verzetten!?

Dank voor je donatie, we zijn er heel blij mee!

Ik steun graag het Lowlander Project
Doe een eenmalige donatie

Bij het Lowlander Project dromen we van grote maatschappelijke bewegingen. Van sterke People Powered campagnes, die Nederland eerlijker, toleranter en duurzamer maken.

 

Lowlander wil daarom het opleidingscentrum zijn voor iedereen en alle organisaties die zich hiervoor inzetten. Bij ons leer je met organizing, bewegingsopbouw en ijzersterke campagnes aan de slag te gaan. Zo dragen wij ons steentje bij aan de progressieve beweging en maatschappelijke verandering.

 

Bij Lowlander leer je van elkaar en met elkaar. Wij bieden de inspiratie, visie en ontmoetingsplek. Deelnemers brengen de rest.

Lowlander heeft jou nodig!

Om het Lowlander Project te ontwikkelen hebben we jouw hulp nodig. Jouw donatie, klein of groot, kan bijdragen aan het versterken van de progressieve beweging in Nederland.

 

Met jouw donatie kunnen we onze lesprogramma’s verder ontwikkelen en meer mensen met organizing laten kennismaken. En dat leidt weer tot een sterkere progressieve beweging.

Wat krijg je ervoor terug?

Met jouw bijdrage draag je bij aan het verstevigen van de progressieve beweging in Nederland. Je maakt het mogelijk dat maatschappelijke organisaties het idee van People Powered campagnes nog beter onder de knie krijgen.

 

Dit resulteert in sterkere campagnes, grotere demonstraties en betere projecten die Nederland stukje bij beetje mooier, duurzamer en toleranter maken. En van ons krijg je in ieder geval eeuwige dankbaarheid en waardering voor je steun. 

Doe je een donatie van 75 euro of meer? dan nodigen we je graag uit voor de Lowlander Sneeuwvlok nieuwjaarsborrel op

14 januari 2022.