Lowlander geeft advies op maat

Elke organisatie is anders. Wellicht leven er in jouw organisatie specifieke vragen rondom organizing, bewegingsopbouw of strategie, die niet (alleen) met een training beantwoord kunnen worden. Daarom biedt het Lowlander Project ook advies en coaching op maat.

Van strategie tot uitvoering

Voor welke vragen kun je bij het Lowlander Project terecht? Om je een idee te geven, hierbij een aantal voorbeelden van het advieswerk waar Job en Sandra voor zijn gevraagd:

  • (Meerjaren)strategieontwikkeling om organizing in te bedden in organisatiestrategie

  • Het ontwikkelen van een achterban- of organizing strategie

  • Het doorvoeren van een implementatieplan inclusief in-house trainingsprogramma

  • Het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid voor het vinden en binden van vrijwilligers, volgens de organizing-methode

  • Strategieontwikkeling voor een organizing-campagne

  • Invoering campagnematig werken

Masterclass voor managers / droomsessies voor directies

Om succesvol te organizen, dient de organizing-strategie onderdeel te zijn van de meerjarenstrategie van een organisatie. Van boven tot onder is commitment nodig. Maar waarom is organizing de toekomst voor non-profit organisaties? Het Lowlander Project biedt korte masterclasses of droomsessies op managementniveau, als introductie van wat organizing voor jouw organisatie kan betekenen. We faciliteren ook strategische discussies over dit onderwerp.

Lowlander is een initiatief van Sandra en Job

Wij zijn Job van den Assem en Sandra Ball. Met tientallen jaren ervaring in verschillende maatschappelijke bewegingen hebben we veel kennis opgebouwd over organizing en bewegingsopbouw.

Nu willen wij Nederland aan het organizen krijgen en zorgen dat zoveel mogelijk bewegingen, organisaties en mensen met organizing, bewegingsopbouw en leiderschap aan de slag gaan.

 

 

Strippenkaarten voor kortere adviesvragen

Het Lowlander Project traint organizers. Na een opleiding ken je de stappen van organizing en ben je in staat een campagne te ontwerpen en uit te voeren. Maar onderweg zal je waarschijnlijk nog tegen allerlei dingen aanlopen, en dan is het fijn om te kunnen sparren. Voor die momenten biedt onze strippenkaart uitkomst. Met onze 10-strippenkaart kun je 10 uur advies inroepen op de momenten dat je het nodig hebt. Ben je een alumnus van het Lowlander Project, dan krijg je de eerste 10 strippen met 50% korting.

Coaching aan organizers of vrijwilligersmanagers

Reflectie en 1-op-1-gesprekken zijn essentiële onderdelen van het werk van elke organizer. Naast inhoudelijke ondersteuning bieden wij ook coaching aan voor organizers of vrijwilligersmanagers

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Heb je een vraag en denk je dat wij je kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis: we bespreken je vraag, denken mee over oplossingen en lichten toe hoe wij eventueel zouden kunnen helpen. Op basis van dit gesprek kun je ons vragen om een offerte te maken.