Webinar: Verandering begint met jouw verhaal

Het is cliché maar waar: de samenleving hangt van verhalen aan elkaar. Met een goed verhaal draag je waarden over, bouw je aan urgentie en zet je mensen sneller aan tot actie. Met feiten en cijfers overtuig je de hoofden van mensen, maar met een sterk verhaal laat je ook hun harten sneller kloppen.

 

Om een sterke maatschappelijke beweging te bouwen is een goed verhaal dus essentieel. Maar hoe vertel je je verhaal zó, dat het bindt, inspireert en aanzet tot actie?  

 

In onze webinar laten we je kennismaken met de drie stappen van goed verhalen vertellen. Je leert waarom verhalen de lijm zijn waarmee je mensen binnen ‘people powered’ campagnes verbindt. Je ontleedt een aantal sterke verhalen en leert zo de drie stappen te onderscheiden. We staan stil bij de kenmerken van een goed verhaal - én bij wat mensen juist afschrikt. Aan het eind van de webinar ben je er helemaal klaar voor om je eigen verhaal te vertellen!

 

Zelf, Ons en Nu!

We werken vanuit het Zelf-Ons-Nu-model, waar de meest krachtige verhalen vrijwel altijd tot te herleiden zijn:

Praktische informatie
  • Deze webinar bieden we in 2021 niet meer aan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod van volgend jaar!

Je eigen verhaal sterker maken?
Met deze webinar bieden we je een stevige basis over de theorie, maar er is te weinig tijd om goed te werken aan je eigen verhaal. 
 
Wil je je verder verdiepen en je eigen verhaal versterken, doe dan mee met de verdiepingsdag: Onwikkel jouw verhaal voor verandering.