Volg een training bij Lowlander

Onze trainingen en opleidingen zijn voor iedereen die wil bijdragen aan een eerlijker en duurzamer Nederland. Voor iedereen die in organisaties, in maatschappelijke bewegingen en in de politiek zijn/haar leiderschap wil oppakken en wil inzetten voor verandering. Tijdens onze trainingen brengen wij verschillende mensen bij elkaar. Van leiders van grote maatschappelijke organisatie tot grassroots activisten.
 

Aan de organizing opleiding doen mensen mee die werken bij milieuorganisaties, mensenrechtenorganisaties, jongerenorganisaties en organisaties voor vluchtelingen. Maar er zitten ook sociale entrepreneurs, raadsleden of mensen die werkzaam zijn bij sociale wijkteams.
 

De 5 zekerheden van Lowlander
  1. Wij hebben passie voor bewegingsopbouw en organizing. Wij hebben een groot netwerk van mensen die hun vakkennis willen delen. Hiermee bieden wij kwalitatieve trainingen en workshops. 

  2. Lowlander biedt iedereen die met onze trainingen meedoet een fantastische leerervaring. We volgen hierbij de principes van Popular Education.

  3. Onze trainingen worden altijd gegeven op een inspirerende locatie. Een plek waar je tot rust kan komen, weg van alles om de nieuwe kennis tot je te nemen.

  4. Lowlander is de plek om je netwerk uit te breiden. We kijken altijd goed naar de diversiteit van de groep en proberen zoveel mogelijk verschillende perspectieven aan tafel te krijgen.

  5. Wij zorgen goed voor iedereen die meedoet aan onze opleidingen en trainingen. Daarom is er tijdens onze trainingen altijd goed en gezond eten en ruimte voor rust en expressie.

De organizing opleiding
Van september 2021 t/m januari 2022
Organizing webinar
Hoe krijg je mensen in beweging?
21 september 2021
Organizing introductiedag
Aan verandering bouw je samen! 
21 november 2021
Webinar verhalen vertellen
Verandering begint met jouw verhaal
 5 oktober 2021
Verdiepingsdag verhalen vertellen
Onwikkel jouw verhaal voor verandering
12 december 2021
Wat is Organizing?

Wij baseren ons werk op de principes van organizing, een methodiek die organisaties en bewegingen helpt om zichzelf sterker en impactvoller te maken. Aan de basis hiervan ligt leiderschap. Hieronder verstaan wij dat mensen hun eigen leiderschap accepteren en zo anderen in staat stellen om hun doelen te realiseren. Organizing zorgt ervoor dat mensen de middelen die ze hebben, vertalen in de macht die ze nodig hebben, om de gewenste verandering te bewerkstelligen.

Organizing opleiding

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$550

Volg deze opleiding

SANTORINI

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$399

Book Now

MYKONOS

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$499

Book Now